Вхід | Реєстрація

З дитячого садка — на танцювальний «батл»

З дитячого садка — на танцювальний «батл»

Вихованці гуртка сучасного танцю «FREESTYLE STEPS» Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості взяли участь у брейк-данс фестивалі «CHILL CHOTKO JAM». Захід проходив 5 лютого в Полтаві. Були учасники з Києва, Харкова, інших міст.

Юні брейк-дансери гідно виступили і показали, що в Кобеляках є талановиті танцівники. Сергій Сідаш і Єгор Шабалтій продемонстрували високий рівень майстерності виконання танцю у віковій категорії до 8 років.

— Мені дуже сподобалося на фестивалі. Ми прокинулися о шостій ранку, щоб їхати в Полтаву. Кожен виступав під придуманим нік-неймом. Спочатку учасники тренувались, а тоді почалися батли. Мене підтримували тренер Сергій Володимирович, мама, папа, сестричка і бабуся, — розповів учасник фестивалю Сергій Сідаш.

— Нам усе дуже сподобалось! Атмосфера танцю просто неймовірна. Приємно, що діти займаються спортом і творчістю одночасно, — каже мама учасника Єгора Катерина Шабалтій.

Готував дітей до змагань керівник гуртка Сергій Біденок. Він займається брейк-дансом уже понад десять років, а з 2016 року тренує дітей, які також не уявляють свого життя без сучасного танцю. У Кобеляках діти можуть ходити на заняття в будинок дитячої та юнацької творчості або в будинок культури, також уроки брейк-дансу проходять у Шенгурівській школі.

Сергій Біденок — це сучасний вчитель, який знаходить підхід до кожного учня, цікавиться фестивалями і конкурсами з брейк-дансу, готує дітей до змагань. До того ж, має свій канал на Ютубі, який охоплює чималу аудиторію — 80 тисяч підписників.

Сергій говорить:

— Мені подобається, коли від нашої спільної з дітьми праці є результат. Коли дізнався про фестиваль у Полтаві, одразу запропонував своїм вихованцям поїхати. Сергій Сідаш займається брейком уже два роки, Єгор Шабалтій — рік. Але це не завадило хлопцям спробувати свої сили в фестивалі. Батькам подяка за виховання працелюбних і вольових дітей, не кожний зможе так виступити гідно на своєму першому брейкінг-фестивалі. Я впевнений, що наступного разу ми обов’язково повернемося з перемогою!


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2022, 19:47 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації