Вхід | Реєстрація

На будівництві можуть зекономити більше 3,7 мільйона

На будівництві можуть зекономити  більше 3,7 мільйона

Принаймні, така пропозиція надійшла від решетилівського забудовника.

Нагадаємо, що 10 січня Новосанжарський ліцей оголосив тендер під назвою «Реконструкції споруд центрального селищного стадіону» з очікуваною вартістю 25 092 616,60 гривень.

Проєкт фінансуватиметься з двох джерел: інфраструктурна субвенція з державного бюджету — 22 583 354 гривні, власні кошти Новосанжарської селищної ради — 2 509 262.

Реконструкція об’єкта має завершитися до 31 грудня.

Ремонтні роботи включають реконструкцію футбольного поля із синтетичним покриттям, влаштування гумових бігових доріжок і цементно-піщаних для пішоходів, оновлення адмінбудівлі стадіону ззовні та всередині, заміна вуличного освітлення, глядацьких трибун (32 штуки), огорожі та багато іншого.

Аукціон із визначення підрядника відбувся 27 січня. У ньому взяли участь чотири будівельні компанії: решетилівське товариство «Тоталбуд», полтавське товариство «Гарантбудпром», ще одне решетилівське ТОВ «Добробуд-Інвест» та дніпровське ТОВ «СКС Моноліт».

Найменшу ціну за обсяг робіт запропонувало решетилівське товариство «Компанія «Тоталбуд» — 21 328 724,39 гривень. Тобто, можливий підрядник понизив вартість реконструкції стадіону на цілих 3 763 892,21 гривні.

Наразі переможець очікує рішення тендерної комісії.

До речі, решетилівська компанія не вперше перемагає в аукціонах, що проводять громади колишніх Новосанжарського і Кобеляцького районів. У минулому році в Нехворощанській ОТГ працівники ТОВ «Тоталбуд» працювали на кількох об’єктах: ремонтували адмінбудинок у Нехворощі, дитсадок — у Соколовій Балці, харчоблок і пандус — у Нехворощанській школі.

Також решетилівський підрядник відремонтував за 10,5 мільйона приміщення трьох білицьких шкіл.

Крім того, цього року решетилівська компанія може виконати реконструкцію дитячого садка в Нехворощі. Принаймні, перемогу в аукціоні товариство «Тоталбуд» здобуло. Загальна вартість робіт становить 14,4 мільйона гривень.

А тут ще й стадіон. Звичайно, що фінансування спортивної споруди і дитсадка ще не затверджене Мінрегіоном, та якщо проекти погодять, то решетилівське товариство освоїть протягом 2022‑го більше 30 мільйонів.

Цікаво, що більшість перерахованих об’єктів ремонтувалися за державну субвенцію. І в її виділенні не останню роль відіграв народний депутат Костянтин Касай.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2022, 12:11 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації