Вхід | Реєстрація

Автопарк комунальників поповниться автовишкою

Автопарк комунальників поповниться автовишкою

Спецтехніку для комунального підприємства придбає Новосанжарська селищна рада.

2 лютого Виконавчий комітет селищної ради оголосив тендер на закупівлю автопідйомника АТ-20/6 на шасі DAYUN CGC1100, з очікуваною вартістю 2 548 000 гривень. Аукціон із визначення постачальника спецтехніки відбудеться 21 лютого.

У технічній документації вказано, що автопідйомник має бути зібраним у цьому році. Гарантійний термін експлуатації на підйомне обладнання повинен бути не менше 12 місяців або 1000 мотогодин (у залежності від того, що настане раніше), на шасі — не менше 12 місяців або 100 000 кілометрів пробігу.
Призначення спецтехніки — підйом робочих на висоту не менше 20 метрів із матеріалами та інструментом для проведення ремонтних, будівельно-монтажних та інших видів робіт.

Для безперешкодного проїзду і маневрування в міських дворах, шасі повинно мати колісну формулу 4 х2 метри. Для зменшення витрат пального та зниження забруднення навколишнього середовища, авто комплектують дизельним двигуном об’ємом 4100 кубічних сантиметрів, потужністю не менше150 кінських сил і відповідати екологічному стандарту ЄВРО-5. Коробка передач — механічна, кількість передач — не менше 6.

Комплектація включатиме: магнітолу Bluetooth/MP3, електросклопідйомники, пневмосидіння водія, центральний замок із дистанційним керуванням, кондиціонер, вогнегасник порошковий.

Управління всіма рухами стріли здійснюватиметься за допомогою двох пультів, що повинні бути встановлені на турелі та в люльці. Спосіб керування — гідравлічний. Максимальна вантажопідйомність люльки — 250 кілограмів.

Також у технічці вказано, що поставка товару має відбутися до 1 червня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2022, 17:54 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації