Вхід | Реєстрація

Вибух у Бродщині чули аж у Красному

Вибух у Бродщині чули аж у Красному

Повідомлення про вибух у Бродщині надійшло в чергову частину Кобеляцького райвідділу ДСНС о 19:40.

Сама подія сталася, ймовірно, за десять хвилин до цього. Специфічний звук хлопка чули навіть деякі жителі села Красне, розташованого за десять кілометрів від Бродщини.

Співробітники ДСНС, що прибули на місце події, оперативно погасили полум’я. Горіли колеса величезного бензовоза. До прибуття рятувальників пожежу гасили водії інших автомобілів, котрі знаходилися поблизу місця події.

Від вибуху величезну автоцистерну буквально розірвало навпіл. Водій, 47‑річний мешканець Київської області, загинув на місці. Він помер від травм, завданих вибуховою хвилею величезної сили. Якби чоловік на момент вибуху перебував у кабіні, то, швидше за все, відбувся б переляком.

Автомобіль, згідно із документацією, рухався із Миколаївської області на Кременчуцький НПЗ. Сама автоцистерна на момент вибуху була порожньою. Напевне, здетонували пари або залишки бензину. Судячи з відкритих технологічних ніш на автомобілі, водій проводив якісь ремонтні роботи. За однією з версій, пари могли вибухнути через розряд статичної електроенергії.

Остаточна відповідь на запитання, що ж призвело до трагедії, буде дана після отримання результатів експертизи, котру проведуть у рамках відкритого кримінального провадження по факту загибелі людини.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2022, 21:59 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації