Вхід | Реєстрація

Волейболісти із Нових Санжар, Нехворощі й Біликів вийшли у півфінал

Волейболісти із Нових Санжар, Нехворощі й Біликів вийшли у півфінал

У суботу, 12 лютого, в Нових Санжарах під керівництвом представників спорторганізації «Колос» відбулися зональні обласні змагання з волейболу. Турнір проходив у рамках відбору до півфіналів.

У змаганнях взяли участь 6 збірних територіальних громад, які були розділені на дві підгрупи. У групі «А» змагалися представники Новосанжарської, Білицької і Нехворощанської громад, у групі «Б» — Щербанівської, Чутівської й Машівської ОТГ.

Із стовідсотковими результатами перші місця в підгрупах зайняли команди Новосанжарської та Щербанівської громад. Другі місця посіли спортсмени Білицької та Чутівської ОТГ.

За вихід у наступний етап змагалися новосанжарські й чутівські волейболісти. Перемогу з рахунком 2:0 святкували господарі майданчика. З ідентичним результатом щербанівська команда перемогла білицьку.

Представник спорторганізації Віталій Баранович, користуючись нагодою, подякував тренеру Олександру Дерев’янку за підготовку команди, гравцям, які продемонстрували динамічну й переможну гру.

— Честь Новосанжарської громади відстоювали Станіслав Середа, Владислав Ганжа, Владислав Логунов, Микола Логунов, Артем Дзюбенко, Максим Ганжа, Сергій Сіренко, Володимир Бариляк та Андрій Музика. Дякую їм за видовищні поєдинки, — сказав Віталій Баранович. — Також хочу відзначити суддівську колегу, яку очолили Володимир Литвиненко та Олександр Дерев’янко, за кваліфіковану роботу. Попереду — півфінали, боротьба за путівку до фіналу. Тож у новосанжарців нові тренування, нові завдання, нові цілі. Успіхів вам, хлопці.

У неділю голова обласного відділення «Колоса» Анатолій Головань повідомив, що зональні змагання відбувалися в Глобиному, Миргороді, Лохвиці, Зінькові та Нових Санжарах.

За підсумками турніру, до першої групи потрапили 12 команд.

Півфінали проходитимуть у Решетилівці, Миргороді, Зінькові. Новосанжарські спортсмени зіграють проти спортсменів із Решетилівської, Пришибської і Гоголівської громад.

У другу групу увійшли 13 волейбольних колективів, які зустрінуться в Козельщині, Хоролі та Козлівщині. Проти козельщинських спортсменів боротимуться представники Нехворощанської, Градизької і Білицької ОТГ.

Із кожної зони з чотирьох команд до наступного етапу виходять по 2 колективи. Змагання відбудуться 19 лютого.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2022, 12:26 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації