Вхід | Реєстрація

У Нехворощі подорожчає водопостачання

У Нехворощі подорожчає водопостачання

Відповідну інформацію в соцмережі Фейсбук повідомив начальник комунального підприємства «Нехворощанський сільський комунгосп» Григорій Балана.
За інформацією головного комунальника громади, рішення про затвердження нових тарифів прийняли нехворощанські депутати.

Зокрема, у повідомленні вказано, що відповідно до рішення двадцятої сесії Нехворощанської сільської ради від 10 лютого № 9 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання для населення та інших споживачів по комунальному підприємству «Нехворощанський сільський комунгосп», встановлені нові тарифи на централізоване постачання холодної води.

Для населення за наявності засобів обліку води тариф складе 19,50 гривні за 1 кубометр.

Для абонентів, які не мають засобів обліку води, встановлені норми споживання:

  • громадяни, які проживають у житлових будинках з водопроводом, обладнаних ваннами та душовими кабінами: норма споживання становить 4 куби на одну людину — 78 гривень із однієї особи в місяць;
  • громадяни, які проживають у житлових будинках з водопроводом (без наявності ванни та душової кабіни): норма споживання складає 3 кубометри на одну людину — 58,50 гривні з однієї особи в місяць;
  • громадяни, які беруть воду з дворових колонок: норма споживання 2 кубометри на одну людину — 39,00 гривень з однієї особи в місяць;
  • громадяни, які беруть воду з вуличних колонок: норма споживання 1,8 куба на одну людину — 35,10 гривні з однієї особи в місяць.

Для бюджетних установ та інших споживачів тариф залишається незмінним.

Затверджені тарифи застосовуються і до споживачів централізованого водопостачання Дочірнього підприємства «Добробут» Нехворощанського сільського комунгоспу.

Тарифи вступають у дію з 1 березня цього року.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2022, 18:37 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації