Вхід | Реєстрація

Бригада Маргаряна приїде перестеляти асфальт на вулиці 1 Травня

Бригада Маргаряна приїде перестеляти асфальт на вулиці 1 Травня

Якщо, звичайно, дотримається умов підписаного договору з капітального ремонту дорожнього покриття.

2021-ий без перебільшення можна назвати роком доріг для Кобеляк. Адже протягом дев’яти місяців на міських автошляхах працювали дорожні бригади підприємців із Золотоноші Лева і Аркадія Маргарянів. Вдень і вночі вони латали ями на дорогах містечка. Причому, трудилися дорожники аж до кінця грудня. Доказом цьому є договори, підписані виконавцем робіт і міським головою 24 грудня. Що ж, напевно, сучасні технології дозволяють стелити асфальт навіть у морозяну погоду.

Окрім поточних ремонтів, що являли собою асфальтування окремих ям, Маргаряни виконували й капітальні. Так, 25 листопада між Аркадієм Маргаряном і директором комунального підприємства «Водоканал Плюс» був підписаний договір підряду №2511/4 «Капітальний ремонт дорожнього покриття частини вулиці 1 Травня (від вул. Пушкіна до будинку №51) у м. Кобеляки, Полтавського району, Полтавської області». Вартість капремонту автошляху склала 753 500 гривень. Хоча початкова вартість тендеру становила 889 130 гривень.

Минуло два місяці, і асфальт почав сходити зі снігом. Можливо, через суттєве пониження вартості робіт, 135 630 гривень, підрядник зекономив на асфальтобетоні. Можливо, причина в температурних умовах.

У самому договорі вказано, що гарантійний термін робіт становить 1 рік.

Узагалі, «Першотравневу» асфальтували за двома договорами. Інший під назвою «Капітальний ремонт дорожнього покриття провулка 1 Травня (від будинку №40/1 по вул. 1 Травня до вулиці Павла Загребельного) в м. Кобеляки, Полтавського району, Полтавської області» теж підписаний Маргаряном і Юрком. Підрядник із Золотоноші виконав роботи за 356 730 гривень, хоча замовник очікував на ціну в 420 941,40.

Що ж, напевно, цю частину автошляху теж доведеться асфальтувати Леву Маргаряну власним коштом.

Редакція прохає жителів Кобеляцької громади повідомляти про подібні випадки, щоб працівники міськради і комунальники зобов’язали дорожників із Золотоноші провести ЯКІСНІ асфальтні роботи. Адже на дороги витратили не один мільйон бюджетних гривень. А там, можливо, й правоохоронці грудневими договорами зацікавляться.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2022, 10:30 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації