Вхід | Реєстрація

Івана Джалого згадали пам’ятним турніром

Івана Джалого згадали пам’ятним турніром

Минулого тижня в Новосанжарському шаховому клубі згадували спортсмена, у честь якого названий заклад.

Уже 10-ий рік поспіль шахісти з усієї Полтавської області збираються в Нових Санжарах, аби взяти участь у пам’ятному турнірі.

Новосанжарський шаховий клуб носить ім’я педагога-новатора Івана Джалого. За своє життя видатний спортивний діяч Новосанжарщини став одним із засновників шахового руху в районі. Він був одним із факелоносців Олімпіади-80.

У щорічних пам’ятних змаганнях взяли участь 20 інтелектуалів із Драбинівської, Решетилівської, Нехворощанської, Новосанжарської громад, Полтави, Лубен, Миргороду і Кременчука.

У обласному чемпіонат із рапіду пам’яті Івана Джалого  перше місце завоював шахіст із Решетилівки Віталій Бажан. Другу сходинку посів лубенчанин Григорій Щербов. Третім став полтавець Валерій Цушко. Кращим серед «ветеранів» був Микола Повякало. Найвищих результатів серед юнаків досяг Олександр Божинський.

Допомогу в організації і проведенні змагань надали Полтавська обласна федерація шахів та Новосанжарська селищна рада.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2022, 13:14 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації