Вхід | Реєстрація

Путін оголосив про визнання «незалежності» так званих «ДНР» та «ЛНР»

Путін оголосив про визнання «незалежності» так званих «ДНР» та «ЛНР»

Президент країни-агесорки Росії Володимир Путін оголосив про офіційне визнання псевдореспублік на Донбасі, так званих "ДНР" та "ЛНР".

Про це Путін заявив у відеозверненні ввечері 21 лютого, за підсумками розширеного засідання Ради безпеки РФ.

У прямому ефірі Путін підписав указ про визнання "незалежності" псевдореспублік. За сусідніми столами сиділи ватажки "ДНР" та "ЛНР" Пушилін і Пасічник.

У своїй промові Путін "переписав" історію України. Заявив, що Україну, мовляв, створив Ленін. Можливий вступ України до НАТО він назвав прямою загрозою Росії. Сказав, що Україна нібито планує створити власну ядерну зброю та має всі необхідні для цього елементи.

Перед цим Путін під час телефонної розмови з канцлером Німеччини Олафом Шольцем та президентом Франції Еммануелем Макроном заявив про готовність підписати указ про визнання незалежності "ДНР" та "ЛНР".



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2022, 21:46 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації