Вхід | Реєстрація

Кадрова сесія

Кадрова сесія
Валентин Івашина та Віталій Мокляк

Минулого тижня відбулося сесійне зібрання Новосанжарської селищної ради. На ній депутати погодили дві заяви про складання повноважень від своїх колег та затвердили очільників для чотирьох старостинських округів.

Нагадаємо, що до Новосанжарської селищної ради восьмого скликання входять 26 депутатів. Усі вони приступили до роботи 27 листопада 2020 року. Та двоє з них наприкінці січня вирішили достроково  скласти свої повноваження. Із відповідними заявами 27 січня до селищної ради звернулися Іван та Анатолій Трояни. Обидва депутати представляли в раді Полтавську обласну організацію політичної партії «Довіра».

Сесія погодила достроково припинити повноваження своїх колег, у зв’язку з їх особистою заявою про складення депутатських повноважень.

Чотири округи — чотири старости

Також селищні обранці затвердили старост для новостворених чотирьох старостинських округів Новосанжарської селищної територіальної громади.
Володимир Титар працюватиме старостою Малокобелячківського старостинського округу, що об’єднує Малий Кобелячок, Горобці, Ємцеву Долину, Лахни, Олійники, Великий Кобелячок, Шовкопляси, Козуби, Сулими, Супротивну Балку, Пасічне, Кальницьке, Попове, Бечеве. Володимир Михайлович уже встиг «постаростувати» у Великому Кобелячку, Шовкоплясах, Козубах і Сулимах.

Зінаїда Киричок очолила Лелюхівський старостинський округ. До його складу входять: Лелюхівка, Забрідки, Судівка, Шпортьки, Бридуни, Назаренки, Стовбина Долина, Коби, Давидівка, Грекопавлівка, Кунцеве, Вісичі, Ганжі, Балівка, Собківка і Старі Санжари.

Раніше Зінаїда Киричок була старостою Лелюхівки і Забрідок.

Марина Вусик відповідатиме за Руденківський старостинський округ (Руденківка, Дубина, Мар’янівна, Пудлівка, Великі Солонці, Пологи-Низ, Зачепилівка і Клюсівка). До цього Марина Олексіївна працювала старостою у Великих Солонцях і Пологи Низ.

У Малоперещепинському старостинському округу трудитиметься Іван Пасько. Староста вирішуватиме проблеми жителів Малої Перещепини, Пристанційного, Великого Болота, Маньківки, Кустолового Першого, Пологів, Лисівки та Стрижівщини. Хоча з більшістю жителів Іван Васильович вже встиг попрацювати.

Селищний голова отримав двох заступників

Крім старост, депутати затвердили дві посади у виконавчому комітеті Новосанжарської селищної ради. Заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради став Віталій Мокляк. Його попереднє місце роботи — Відділ юридичного забезпечення і правової допомоги селищної ради.
За ідентичний напрямок роботи відповідатиме Валентин Івашина, який працював заступником при попередньому скликанні ради.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2022, 13:20 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації