Вхід | Реєстрація

Шаховий турнір у Могилеві: господарі без призів

Шаховий турнір у Могилеві: господарі без призів

19 лютого 2022 року  в приміщенні будинку культури села Могилів відбувся шаховий турнір «Пам’яті льотчика героя Радянського Союзу Шишканя І. М.

Змагання проходило за підтримки  голови Могилівської ОТГ Валерія Дружка   та голови ГО «Федерації шахів Царичанки»  Ігоря Пилипенка. Для нагородження було придбано: кубок, грамоти та медалі  переможцям турніру. У турнірі взяло участь 16 шахістів з  Магдалинівки, Слобожанського, міста Перещепине. Звичайно ж, на змаганнях були представлені шахісти з різних населених пунктів колишнього Царичанського району.

Забігаючи наперед, потрібно відзначити, що цього разу формальні «господарі поля» царичани були аж занадто гостинними і в результаті залишилися без призових місць.

Змагання проходили за швейцарською системою: 7 турів по 15 хвилин кожному гравцю на партію. Шахова суперечка була серйозною. Лише в останньому турі вирішувалась доля переможця. За підсумками останнього туру, перше місце завоював Микола Петюренко (Слобожанське), набравши 6,5 очка; друге місце — у Миколи Кравченка  (Магдалинівка), на третьому —  Олег Шишацький із Перещепиного.

Та, безумовно, навіть  такий результат абсолютно не засмутив царичанських шахістів. Адже головний олімпійський принцип «Головне — це участь» ніхто не відміняв. Тим більше, що в них буде ще не одна можливість відігратися.

Велика вдячність організаторам турніру, голові Могилівської ОТГ Валерію   Дружку та директору Могилівського будинку культури Віктору Коновому  за надання залу для проведення змагань.

Грайте та вигравайте! До нових зустрічей за шахівницями!


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2022, 18:26 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації