Вхід | Реєстрація

Новосанжарську громаду обслуговуватимуть чотири «дастери»

Новосанжарську громаду обслуговуватимуть чотири «дастери»

Минулого тижня, з нагоди Дня єднання, поліцейським офіцерам трьох територіальних громад Полтавської області вручили службові автомобілі «Рено Дастер».
Чотири кросовери від Нацполіції обслуговуватимуть Новосанжарську, Щербанівську та Градизьку ОТГ.

Нагадаємо, що у вересні столичні керівники правоохоронних органів вручили поліцейським та очільникам 16 громад із Полтавської області ключі від службових авто «Рено Дастер» і помпові рушниці. Серед представників Полтавщини в Києві були очільники Білицької і Новосанжарської  ОТГ.

У День національного єднання, 16 лютого, заступник начальника обласного управління поліції Полтавщини Максим Ахрамєєв вручив ключі від службових авто офіцерам трьох громад, які в минулому році долучилися до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

У поліції наголосили, що на сьогодні відповідний проєкт підтримали 23 територіальних громади області. За правопорядок у населених пунктах ОТГ відповідають 35 офіцерів поліції.

Присутній на врученні голова Новосанжарської територіальної громади Геннадій Супрун подякував представникам Нацполіції та МВС за допомогу в реалізації проєкту.

На своїй сторінці в соцмережі Фейсбук очільник ОТГ опублікував фото із заходу і допис:

«Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області поліцейські офіцери Новосанжарської громади Артур Кобченко та Юрій Нездойминога отримали ще дві нові службові автівки Renault Duster. Перша буде закріплена за Новосанжарською поліцейською станцією, друга — за незабаром відкритою Руденківською.

Слід зазначити, що Новосанжарська громада, взявши участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади», стала єдиною громадою в Полтавській області, у якій наразі чотири нових поліцейських автомобілі».

Отож, відтепер Новосанжарську громаду обслуговуватимуть чотири поліцейські «дастери».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2022, 15:32 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації