Вхід | Реєстрація

Товарний вигляд: продавці назвали кращих

У рамках Національної премії «Made-in-Ukraine-2010» визначили кращих виробників в Україні. Експертами стали провідні дослідницькі компанії, зокрема й «MEMRB-UMG» і «TNS Ukraine», а також представники роздрібних мереж (серед них – «Фуршет», «Велика Кишеня», «Еко-Маркет»), котрі не за чутками знають, які саме товари продаються краще.
Національна премія «Made-in-Ukraine-2010» була організована порталом роздрібної та оптової торгівлі «TradeMaster». Переможців обирали у 18-ти різних категоріях. Кращою в номінації «Алкогольні напої» стала компанія «Національні алкогольні традиції» групи компаній «Баядера» зі своїми ключовими торговими марками «Хлібний Дар», «Цельсій», «Коблево». За словами директора з маркетингу компанії «Національні алкогольні традиції» Дмитра Самсоненка, ця нагорода стала ще одним підтвердженням високої якості продукції компанії і цілком відображає уподобання споживачів.
В основі вибору кожної роздрібної мережі лежить думка покупців, які голосують за продукцію того чи іншого виробника за допомоги власного гаманця. Отже, переможцями були названі компанії, які принесли роздрібним мережам найбільший оборот у конкретній категорії.
— Якісну продукцію завжди приєм­но продавати, від якості товарів, що стоять на полицях супермаркетів, безпосередньо залежить репутація торгової мережі, – говорить комерційний директор департаменту FOOD ТОВ «Квіза-Трейд» (торгова мережа «Велика Кишеня») Дмитро Каширін.  – Група компаній «Баядера» завжди вирізнялася високою якістю своєї продукції і великими обсягами продажів, а відповідно – і заслуженою любов’ю покупців. Тому я вітаю компанію з упевненою перемогою.

Автор: Юлія Ковнір, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2010, 14:23 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації