Вхід | Реєстрація

На Херсонщині окупанти готують референдум щодо створення «ХНР»

На Херсонщині окупанти готують референдум щодо створення «ХНР»

На Херсонщині російський агресор готує референдум щодо створення так званої «ХНР».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Окупанти телефонують депутатам Херсонської обласної ради з питанням чи готові ми співпрацювати з ними. Категорично відмовився», - написав Хлань.

Він звернувся до всіх депутатів Херсонської обласної ради та зазначив, що впевнений: вони розуміють наслідки свого рішення.

Він підкреслив, що створення «хнр» перетворить край на безнадійну діру без життя і майбутнього та закликав не дати ворогу жодного голосу та жодної можливості легітимізувати «хнр».

«Вся держава буде дивитись на вас і жодних виправдань співпраці з окупантами бути не може! Не повірю, що вам буде гірше, ніж звичайним людям Маріуполя, Чернігова, Харкова, Сум, Гостомеля, які вже два тижні переносять нелюдські страждання, але не здаються!», - наголосив Хлань.

Він закликав колег увійти в історію України не зрадниками, які нікому не потрібні, а дійсно громадянами, чиї імена будуть пам'ятати наступні покоління.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2022, 16:21 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації