Вхід | Реєстрація

У Полтавському університеті споживчої кооперації провели студентський бал

Кошти з цього благодійного балу перерахують на допомогу дітям із фізичними вадами. Зокрема, вхідні квитки на студентський бал придбало майже 500 юнаків та дівчат. За зібрані кошти організатори обіцяють придбати продуктові набори для вихованців Новосанжарського дитячого будинку.
Цього вечору молоді люди, які зазвичай відпочивають на дискотеках та вечірках у сучасному вбаранні, вражали один-одного вишуканістю вечірніх нарядів, а також гарними манерами. Ректор ВУЗу Олексій Нестуля спочатку з цікавістю спотерігав за вальсуючими, а потім і сам долучився до танцю. «Наскільки внутрішньо красивими виглядають молоді люди, коли танцюють під класичну музику, коли вбираються у класичний одяг. Коли вони виходять на новий формат спілкування» - зазначив Олексій Нестуля.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2010, 16:46 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації