Вхід | Реєстрація

На Дніпропетровщині російські ракети влучили у фермерське господарство

На Дніпропетровщині російські ракети влучили у фермерське господарство

Дві ракети вдарили по базі фермерському господарству у Магдалинівському районі.

Про це пише у Facebook у групі «МАГДАЛИНІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА» користувач Сергій Бердо.

Водночас цю інформацію ми отримали і від інших людей.

«Сьогодні російські фашисти завдали ракетного удару по нічим не примітному краю Магдалинівщини. Ось що повідомив «Фермеру Придніпров’я» голова ПП «Гуманенко» Юрій Гуманенко: - Вранці прилетіли дві ракети, вдарили по базі мого ПП «Гуманенко» на окраїні Гупалівки, це колишня ферма. Там допомагав ремонтувати автомобіль пенсіонер, він дивом залишився живим. Зараз йому роблять операцію в обласній лікарні імені Мечникова. Вибухи дуже сильні, уламки летіли до півкілометра, осколки пробивали метал 20 мм завтовшки. Дахи зірвані вибуховою хвилею, техніка побита вся, сівалки посічені, лише вантажний автомобіль якось уцілів. Тридцять років праці в одну мить перетворилися в ніщо… Що ж, війна, в людей гірше буває» - пише Сергій Бердо.

Постраждале господарство відвідав голова Новомосковської РДА Михайло Вишневський, обсяги знищеного майна встановлюється. Досвідчений фермер Юрій Гуманенко не втрачає оптимізму: «усі друзі зателефонували, сказали, допоможуть. Насіння відгребемо, відділимо метал і сіятимемо. Перемога буде за нами!»



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2022, 14:52 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації