Вхід | Реєстрація

У Кобеляках відбувся Всеукраїнський турнір з міні-футболу

З 19 по 21 березня 2010 року на базі спорткомплексу «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ пройшли фінальні змагання Всеукраїнських сільських спортивних ігор з міні-футболу серед дівчат 1995-96 та 1997-98 р. н., які були присвячені 60‑річчю ВФСТ «Колос» АПК України.
Старша вікова група налічувала 8 команд, які представляли 8 областей нашої країни, а саме: Чернівецьку, Львівську, Миколаївську, Донецьку, Сумську, Черкаську, Харківську та Полтавську (яка була представлена місцевою Кобеляцької ДЮСШ).
Команди були розділені на дві підгрупи. Змагання проходили за коловою системою. Кращі команди проходили до півфіналу, а далі були ігри за третє місце і, нарешті, фінал.
У групі «А» команди Донецької та Львівської областей набрали по 5 очок і тільки за різницею м’ячів дівчата зі сходу України посіли І місце. Команда Сумської області набрала 7 очок і тим самим здобула перемогу в групі «Б». Другими стали юні футболістки із Черкас.
У півфінальних зустрічах львів’янки здолали своїх суперниць із Сумщини, а юні футболістки з Черкаської області у напруженому протистоянні здолали донеччанок.
У «бронзовому» матчі дівчата із Сумщини перемогли з рахунком 5:4 футболісток Донецької області. Переможцями змагань закономірно стали львівські дівчата, які з рахунком 2:0 святкували перемогу над командою Черкаської області.
У молодшій віковій групі боролися за перемогу 6 команд: Черкаської, Харківської, Полтавської (представлена місцевою командою ДЮСШ), Київської, Запорізької та Донецької областей.
У групах грали по три команди.
В групі «А» три команди набрали однакову кількість очок і тільки за різницею м’ячів перше місце дісталося команді Черкаської області, а другими стали наші землячки — футболістки Кобеляцької ДЮСШ. У групі «Б» фаворитками вважалися спортсменки Донецької області, які, врешті, і одержали перемогу в групі. Другою тут стала команда Київської області.
У півфінальних поєдинках черкаські дівчата з рахунком 8:1 «вчисту» переграли юних киянок, а дівчата зі сходу України з рахунком 7:0 розгромили команду Кобеляцької ДЮСШ.
У поєдинку за третє місце наші землячки поступилися команді Київської області з рахунком 3:2 і посіли 4 місце (готували команди до змагань тренери Людмила Єлізарова та Роман Сабіров).
У фіналі з рахунком 5:4 донеччанки перемогли команду із Черкащини. Команди-переможниці були нагороджені кубками, всі команди-призери змагань - грамотами та медалями.

Автор: Олег ДУБИНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2010, 10:50 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації