Вхід | Реєстрація

Перевезення за маршрутом Кобеляки – Придніпрянське обійшлися в 76 тисяч гривень

Перевезення за маршрутом Кобеляки – Придніпрянське обійшлися в 76 тисяч гривень

Таку суму Кобеляцька міська рада сплатила підприємцю Сергію Блохі.

Нагадаємо, що з липня минулого року в Кобеляцькій територіальній громаді запроваджене «соціальне таксі» для мешканців віддалених населених пунктів. Зокрема, автобусні маршрути сполучають Світлогірське та Придніпрянське із центром громади. Маршрут із Придніпрянського обслуговує перевізник Сергій Блоха. Із понеділка по четвер його автобуси доставляють жителів громади в Кобеляки.

Як стало відомо з електронної системи публічних закупівель «Прозорро», перевезення пасажирів із січня по 15 березня цього року коштувало міському бюджету 76 тисяч гривень. Принаймні, саме на таку суму уклали договір міський голова Олександр Копелець та перевізник ФОП Сергій Блоха.

У договорі «Відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Кобеляцькій міській раді 2022 рік», підписаного 25 лютого, вказано, що він вступає в силу з 1 січня і діє до 15 березня.
Відповідно з додатками, автобус курсує маршрутами чотири рази на тиждень. До переліку пільгових категорій громадян, які можуть безкоштовно їздити «соціальними» таксі, входять:

  • особи з інвалідністю внаслідок війни,
  • особи з інвалідністю та діти з інвалідністю,
  • особи, які супроводжують осіб з інвалідність І групи або дітей з інвалідністю (один чоловік),
  • ветерани військової служби, правоохоронних органів і служб цивільного захисту, з надзвичайних ситуацій,
  • реабілітовані громадяни, котрі постраждали внаслідок репресій або є пенсіонерами за віком та сільськими педагогами, бібліотекарями, медиками, працівниками культури на пенсії,
  • «чорнобильці» (І-ша і ІІ-га категорія),
  • діти з багатодітних сімей.

Пасажири цих категорій повинні мати відповідні посвідчення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2022, 14:24 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації