Вхід | Реєстрація

Фонтан дитячих ідей

Згідно з розпорядженням селищного голови від 24 листопада 2009 року було оголошено конкурс на кращий ескізний проект фонтану в новосанжарському парку Матері.
Охочих взяти участь виявилось чимало, що свідчить про небайдужість новосанжарців до рідного селища, бажання внести і свою частку в покращення його благоустрою. На розгляд конкурсної комісії надійшло кілька десятків цікавих робіт. Окремо потрібно сказати про творчий доробок учнів Новосанжарського навчально-виховного комплексу.
— Скажу без перебільшення, — конкурс викликав неабияку зацікавленість серед школярів, — поділився думками учитель образотворчого мистецтва Юрій Дебелий. — Адже парк Матері розташований поряд з навчально-виховним комплексом, тож багатьом хотілося б «придумати» найкращий фонтан. Уява дітей оригінальна, яскрава, непередбачувана, багата новими ідеями.
З Юрієм Васильовичем не можна не погодитися. Кожен малюнок — то злет фантазії: ось зображення фонтана у вигляді красивого келиха із написом «Мамі»; ось «розпорошують» воду дельфіни. На одному з малюнків фонтан — у вигляді озера з лелеками, на іншому — освітлюється із середини. Ось з ангелом по центру, з царівною Лебідь, з екзотичними рибами, навіть музичний фонтан — всього не перелічити. Причому, учні не лише зобразили бажане, але й територію навколо, де розміщено зручні лавочки, ліхтарі, урни «Дякуємо за чистоту» і таблички про заборону куріння. А найбільше прикрасили її квітами…
Тож нелегко доведеться конкурсній комісії визначити найоригінальнішу пропозицію!
В конкурсі взяли участь: учні 7‑А і 7‑Б класів — Владислав Луговий, Костянтин Малюков, Артем Колодяжний, Оксана Бурковська, Євгеній Шпортько; 6‑Б, 6‑В і 6‑Г — Олександр Красільний, Сергій Вісич, Діана Лапенко, Станіслав Камєнєв, Андрій Столярчук, Наталія Чабаненко, Назар Шуригін, Дмитро Криса, Олексій Костенко, Денис Овчаренко, Вікторія Проскуріна, Катерина Горпинченко, Ірина Співак, Богдан Крилов, Назар Узлов, Сергій Верба, Єлизавета Капроненко, Ростислав Кольба, Віталій Віхтенко; 5‑А, 5‑Б І 5‑В — Віка Мошура, Маргарита Івашина, Богдан Твердохліб, Сергій Шило, Валерія Вовк, Ольга Решетник, Володимир Максименко, Анастасія Іванюк.

Автор: Вікторія ДЕВ’ЯТКО для «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації