Вхід | Реєстрація

Старий шифер вартістю в 12 мільйонів доларів

Старий шифер вартістю в 12 мільйонів доларів

Схоже, що розпіарена рашистська високоточна зброя використовується ними із мінімальною ефективністю.

Днями редакція «ЕХО» отримала повідомлення про те, що рашисти обстріляли крилатими ракетами територію колишнього Царичанського району. Якщо чесно, то спочатку ми сприйняли подібну інформацію, як невдалий жарт. Адже, як відомо, ні в Царичанці, ні в навколишніх селах немає об’єктів, котрі мають стратегічне військове значення. І випускати по цій території ракету вартістю близько шести мільйонів доларів, або майже двісті мільйонів гривень, просто безглуздо.

Але згодом у відкритих джерелах з’явилася офіційна інформація про те, що територія колишнього Царичанського району таки була обстріляна із так званої «високоточної» зброї. Цей факт нам підтвердили і місцеві посадовці. Із зрозумілих причин ми не називаємо населеного пункту та точної дати обстрілу.
Посадовець, який підтвердив факт обстрілу, прокоментував:

— Так, «прилетіло» і до нас. Зараз можу про це говорити, бо вже було повідомлення в офіційних джерелах. Потрапили вони в одну із вулиць на околиці невеликого села. На двох хатах-пустках знесло старий шифер. Але вирва від ракети, щоб ви розуміли, — глибиною десь у чотири метри. Як вони, ці ракети, до нас прилетіли, зрозуміти важко. Можливо, ракети й точні, але запускали їх або п’яні, або дурні.

Як тут не згадати відому приказку про те, що до млина ще й вітру треба.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2022, 10:13 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації