Вхід | Реєстрація

Війна війною, а дороги в Царичанці ремонтують

Війна війною, а дороги в Царичанці ремонтують

Не дивлячись на військові дії, що точаться за кілька сотень кілометрів, на території Царичанської громади здійснюють ямковий ремонт місцевих доріг.
Цю інформацію редакції підтвердив царичанський селищний голова Геннадій Сумський.

За словами керівника громади, для проведення поточного ремонту використовують кошти, виділені із бюджету Дніпропетровської області.
Геннадій Вікторович прокоментував:

— Завдяки співпраці із областю, ми змогли відремонтувати один із найбільш проблемних напрямків. Мова йде про місцеву дорогу Царичанка — Бабайківка — Михайлівка. Також «підлатали» дорогу на Лисківку, проводиться ремонт дорожнього полотна і в тих місцях, де його пошкодила техніка «Автомагістралі-Південь» під час будівництва Н-31.»

Царичанський селищний голова розповів, у найближчій перспективі мають відремонтувати ще дві проблемні місцеві дороги. Але це буде залежати від надходження чергового бюджетного траншу із Дніпра.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2022, 10:50 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації