Вхід | Реєстрація

Юні білицькі футболісти виграли турнір у Гребінці

«Здорові діти — здорова нація», — цим життєвим кредо живе і працює в Біликах у минулому вчитель фізкультури, наш односельчанин Жук Олексій. Все своє життя він присвятив футболу. Не одне покоління білицьких хлопчаків буквально виросло на стадіоні, тренуючись у Олексія Григоровича. Із нетерпінням діти чекають зустрічі зі своїм учителем. Їхні очі горять, коли звучать команди: «Увага! Розминка», «Зараз гра», «Відпрацьовуємо пас».
Летять роки, підростають наші діти, а повага і шана до Вчителя не згасає. А він, вже давно перебуваючи на заслуженому відпочинку, продовжує навчати мистецтву футболу юних футболістів. І ось нещодавно він організував поїздку команди «Лідер-2» на чемпіонат України з міні-футболу. Спочатку був турнір у місті Черкасах. А потім фінал — у Гребінці, де діти зайняли перше місце. Про їх перемогу свідчать отримані медалі. І щастю не було меж. Перемогу для себе і тренера вибороли Вадим Таранушич, Роман Гудзь, Максим Ковтун, Андрій Ліновіцький, Костя Завалій, брати Владислав і Віталій Ярошенки, Саша Сердюк, Стасік Ревека, Владислав Пожавка, Олександр Білоног, Богдан Булига, Діма Тіщенко, Ваня Деркач.
Дорогий наш Олександре Григоровичу! Дозвольте подякувати Вам за Ваш невтомний труд, за те, що віддаєте дітям всю щедрість душі, всі знання, вміння, всі свої таланти.
Адже ви не просто вчитель, ви — чудовий майстер своєї справи. І ми, батьки, дякуємо Вам за самовіддану працю, чуйне серце, за ту велику любов, що її щедро даруєте нашим дітям.

Автор: З повагою, Людмила Завалій від імені батьків.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2010, 11:13 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації