Вхід | Реєстрація

Підприємець напиляв дерев на 300 тисяч

Підприємець напиляв дерев на 300 тисяч

Тепер працівники прокуратури працюють над притягнення чоловіка до відповідальності за злочин проти довкілля.

За інформацією пресслужба Полтавської обласної прокуратури, Решетилівська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо підприємця з Полтавського району, який незаконно вирубував дерева на території природно-заповідного фонду та в лісових насадженнях, що спричинило тяжкі наслідки (частини 3, 4 статті 246 Кримінального кодуксу України).

За даними прокуратури, протягом 2020-2021 років у регіональному ландшафтному парку «Нижньоворсклянський» та у захисних лісових насадженнях на території Кобеляцької територіальної громади підприємець випиляв70 дерев різних порід. При цьому порушник не мав лісорубних квитків. Своїми діями він спричинив державі збитки на 300 тисяч гривень.

Зараз на спиляна деревина арештована. З метою відшкодування вказаних збитків прокуратурою до обвинуваченого пред’явлено позов.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося відділенням поліції № 2 Полтавського районного управління.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2022, 11:57 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації