Вхід | Реєстрація

Депутати пропонують запровадити санкції проти верхівки РПЦ

Депутати пропонують запровадити санкції проти верхівки РПЦ

У Верховній Раді пропонують заморозити активи високопосадовців Російської православної церкви. Проєкт постанови із відповідним зверненням до РНБО зареєстрували у парламенті.

Нардепи пропонують застосувати персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) проти церковних діячів рпц, які системно підтримують російську агресію проти України, легітимізують військове вторгнення та геноцид українців.

У списку наразі:

  • 16‑й патріарх московський Кирил (Гундяєв В. М., 20.11.1946 р. н.);
  • керівник відділу зовнішніх церковних зв’язків російської православної церкви митрополит Волоколамський Іларіон (Григорій Валерійович Алфєєв, за прізвищем батька — Дашевський, 24.07.1966 р. н.);
  • заступник керівника відділу зовнішніх церковних зв’язків російської православної церкви протоієрей Микола Балашов (Микола Володимирович Балашов, 13.12.1956 р. н.);
  • митрополит Псковський і Пороховський російської православної церкви Тихон (Георгій Олександрович Шевкунов, 02.07.1958 р. н.), відомий як духівник путіна та особа, наближена до спецслужб рф.

Автори документу пропонують запровадити щодо них санкції терміном на 10 років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2022, 20:12 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації