Вхід | Реєстрація

Дорожні знаки повертаються

Дорожні знаки повертаються

Нагадаємо, що 26 лютого Укравтодор закликав демонтувати дорожні знаки на усіх дорогах країни. Пріоритетом №1 дорожники назвали вказівні знаки, назви населених пунктів. Зібрані знаки слід передавати місцевій владі або дорожникам.

Як пояснили в Укравтодорі, ворог має жалюгідний зв‘язок, загарбники не орієнтуються на місцевості.

Тому «укравтодорівці» закликали всі шляхові організації, територіальні громади, органи місцевого самоврядування демонтувати дорожні знаки поблизу.

9 травня пресслужба Служби автомобільних доріг у Полтавській області повідомила,

що працівники підприємства займаються встановленням дорожніх знаків «Початок населеного пункту», «Кінець населеного пункту», «Автоматична відеофіксація порушень Правил дорожнього руху» з табличками «Зона дії» на автомобільній дорозі М-03 Київ-Харків та М-22 Полтава-Олександрія.

Відповідні роботи виконуються для відновлення контролю за швидкісним режимом та для безпеки дорожнього руху. Місця встановлення вказівників визначені патрульною поліцією.

У Службі наголосили, що всі дорожні знаки маршрутного орієнтування та назви автобусних зупинок, які містять географічні назви об’єктів, терміново були демонтовані після введення воєнного стану на території України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2022, 10:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації