Вхід | Реєстрація

Сесія міськради не відбулася

Сесія міськради не відбулася

Це вже втретє поспіль кобеляцькі депутати не прийняли ніяких рішень.

Днями мала відбутися сесія Кобеляцької міської ради. Але так і не відбулася. Чому — редакція дізнавалася в міського голови Олександра Копельця.

За словами міського голови, цього разу був зібраний необхідний для прийняття рішень кворум. Але депутати не змогли дійти спільної думки щодо повістки денної. У результаті, за її прийняття не набралося достатньої кількості голосів.

Олександр Копелець висловив розчарування тим фактом, що міські обранці вчергове не змогли прийняти рішення, необхідні для продовження нормального функціонування громади. Зокрема, не розподілили більше двох мільйонів гривень коштів так званого вільного залишку.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2022, 09:51 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації