Вхід | Реєстрація

Нехвороща отримала у власність п’ять медзакладів

Нехвороща отримала у власність п’ять медзакладів

Амбулаторії та фельдшерсько-акушерські пункти перейшли у спадок від Новосанжарської селищної ради.

11 травня в Нових Санжарах позачергова сесія. Серед питань порядку денного депутати проголосували за безоплатну передачу майна із комунальної власності Новосанжарської громади у власність Нехворощанській ОТГ.

У рішенні вказано, що майно передається «у зв’язку з незабезпеченням Нехворощанською сільрадою потреби в коштах в повному обсязі на утримання структурних підрозділів Новосанжарського центру первинної медико-санітарної допомоги, які розташовані на території Нехворощанської громади та задовольняють колективні потреби виключно цієї ОТГ, враховуючи прийняте Нехворощанською сільською радою рішення про створення юридичної особи КНП «Нехворощанський центр первинної медико-санітарної допомоги», у підпорядкуванні якого повинні перебувати заклади охорони здоров’я первинного рівня».
Тому депутати вирішили передати безоплатно із комунальної власності три амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Нехворощі, Маячці та Соколовій Балці, два ФАПи в Андріївці й Шедієвому з усім належним медзакладам майном.

Наступного дня проходило засідання виконавчого комітету Нехворощанської сільради. На ньому очільник громади Віктор Дубович повідомив, що був запрошений на сесію Новосанжарської ОТГ, де депутати прийняли рішення передати на баланс громади приміщення, у якому зараз розміщена Нехворощанська амбулаторія ПМСД, інформує прес-служба сільської ради. І наголосив, нехворощани ще на один крок наблизились до введення в дію новоствореного Центру надання медичних послуг. А в старій будівлі, де зараз працює амбулаторія, сільський голова запропонував відкрити будинок ветерана, попередньо відремонтувавши її.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2022, 19:16 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації