Вхід | Реєстрація

Продуктові набори від міськради сподобалися не всім

Продуктові набори від міськради сподобалися не всім

Про це на офіційному сайті громади повідомив міський голова Олександр Копелець. Принаймні, під текстом стоїть саме його прізвище.

У повідомленні, адресованому переселенцям, які проживають на території Кобеляцької ОТГ, очільник міськради вказав, що станом на 13 травня Кобеляки «не отримали жодного пакету державної гуманітарної допомоги». І лише завдяки жителям міської громади, міськрада може поділитися продуктами із малозабезпеченими жителями та внутрішньо переміщеними особами.

Серед 5,5 тисячі мешканців громади двоє висловили претензії до якості продуктових наборів від міської ради. При цьому переселенці досить часто скаржаться на гуманітарку. Олександр Копелець заявив: «Якщо когось не влаштовує якість продуктів, то вас ніхто не зобов’язує їх отримувати. Тому, на мою думку, насамперед не етично ображати тих людей, хто надає вам допомогу в цей скрутний час. Вони діляться з вами тим, що мають самі. Вони просто вам допомагають».

І рекомендував переселенцям, яких не влаштовують продуктові набори, що надаються міською радою, чекати допомогу від держави.

Двома днями раніше міськрада на своїй веб-сторінці повідомляла, що для того, аби підтримати родини переселенців, другий тиждень поспіль видаються продуктові набори, сформовані власними силами. До їх складу входять: крупи, борошно, цукор і олія.

Ці набори видаються лише офіційно зареєстрованим внутрішньо переміщеним особам, які проживають у сільській місцевості.

На 11 травня видано більше 1500 проднаборів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2022, 10:12 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації