Вхід | Реєстрація

Російські солдати готові вбивати своїх генералів, які примушують їх йти в наступ

Російські солдати готові вбивати своїх генералів, які примушують їх йти в наступ

На Донеччині контрактники РФ ледь не розстріляли генерала Валерія Солодчука та його охорону, які приїхали, аби приборкати бунт і змусити "відказників" продовжувати воювати.

Про це свідчать телефонні перехоплення СБУ.

Але солдати відмовилися виконувати наказ. Тож російський генерал ганебно втік з передової.

Про це свідчить нова телефонна розмова загарбників, яку перехопила СБУ.

«У нас батарея практически вся в отказ пошла. Он начал стволом махать, стрелять: «Я, говорит, вас завалю, если вы, нах*й, не поедете туда!...» И все. Тут пацаненок: «Иди, говорит, вали!». Еб*ть, он гранату, чеку выдернул, говорит: «Ну давай, застрели, говорит, меня! Вместе, говорит, подорвемся тут». Всё. Там и спецназовцы на нас тоже стволами тыкать начали, мы на них стволами. Короче, чуть не перестрелялись все нах*й. Он в свой бобик сел, уехал», – розповідає дружині загарбник.

Він скаржиться, що від їхньої бригади (понад 600 осіб) залишилась лише третина, а решта – загинули чи поранені.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2022, 10:59 | Полтавщина | Цікаве


1. Седой / 30 травня 2022, 21:52
Со своми перепутали, сказочники? Это агония...
2. Slavko / 31 травня 2022, 00:54
Нічого не переплутали, лошара ти тупорила ! Мочать вас, як кабанів і присмажують. Нарешті, нечисті стане менше ! Родич твій був тут, Коробчинський, той, шо оракул, так уже вср..ся, скоро й твоя черга.
3. Чудо Юдо / 31 травня 2022, 13:53
Седой, от що ти тут забув?
Хочеш зайнятися привселюдно анонізмом на свою армію вбивць? Так тебе тільки пошлють тут, хіба що.
Хочеш доказати, що расєя, яка бомбить українські міста та убиває українських дітей – це вірний вибір українців? Так тебе знову пошлють. :)
Чи тобі просто посратися з кимось хочеться?
4. Selena2017 / 1 червня 2022, 14:19
3.Чудо Юдо
«Седой, от що ти тут забув?»


Він би й хотів забути, та Іудин гріх не дає. Кортить на українській осиці повіситись, російські «осіни» його не влаштовують після відомих подій.Отак життя змарнувати....
5. Slavko / 1 червня 2022, 23:05
4.Selena2017
«Кортить на українській осиці повіситись, російські «осіни» його не влаштовують після відомих подій.Отак життя змарнувати....»

Так у тому й суть бездушного життя любого москаля !...
6. Selena2017 / 2 червня 2022, 11:01
5.Slavko
« москаля !...»


Це навіть не москаль, а перевертень. Рідний край зрадив, нечистій силі служив , душу отруїв, життя пропаще. А тому, що цього не зрозумів, вже й пожаліти його не можна.
7. Седой / 2 червня 2022, 12:38
Жалко мне вас... Уже не поумнеете... Заканчиваю общение, бесполезная трата времени... Но буденновки, думаю, вы уже приготовили. Я не Москаль и не хохол, просто русский. Скоро к вам ближе подкатится фронт, поймете, как Донбасс 8 лет жил, пока вы здесь слюной брызгали. А сейчас, смотрю - язык в Ж... Боитесь своей демократии и свободы слова? Посадят? Все, тупите дальше без мои=х комментов
8. Selena2017 / 2 червня 2022, 18:33
7.Седой
«Заканчиваю общение,»


Давно пора . З "просто русскими" уже можуть говорити лише озброєні воїни, щоб просто "на звук" і наповал. Інакше - ні. На дорожку бажаю, щоб тобі щоночі снилися розстріляні українські діти. Щоб у засвітах тебе й рідна мати сахнулася.Хай буде так!.

Змінено 03.06.2022, 10:59
9. Седой / 2 червня 2022, 21:58
Коментар видалено за порушення пункту 2.1, 2.2 Правил користування сайтом
10. Selena2017 / 3 червня 2022, 12:19
Пане адміністратор! Ви так кольорово обрамили лайку перевертня-орка на мою адресу, вважаєте її справедливою по відношенню до мене?? Підтримуєте злу маячню в час важких випробувань не лише для мене , а й інших відвідувачів сайту? Які ж тоді цінності ви сповідуєте? Чому дозволяєте подібну гидоту? Мало було її до сьогодні й так?А мої побажання він заслужив, ще б більшої кари...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації