Вхід | Реєстрація

Альонушка – ну, як із казки!

Альонушка – ну, як із казки!
У Кременчуці відкрито театральний сезон. Зразковий театр «Арлекін» представив на розсуд глядачів свою виставу «Аленький цветочек».
— Я давно мріяла поставити на великій сцені «Аленький цветочек». Колись я сама грала у цій п’єсі, у постановці геніа­льного режисера Володимира Каргіна. Моя мрія здійснилася, вдалося навіть більше. Ми дописали музику, у нас Чудовисько заспівало! – розповідає режисер «Арлекіна» Тетяна Широка.
І не лише Чудовисько. Співала й Альонушка, а канонічний текст був доповнений ще кількома сюжетними лінія­ми, щоб утримати інтригу на сцені та дати можливість всім акторам проявити себе. Практично всі артисти поводились дуже природно, незважаючи на те, що більшість вивчає акторську майстерність зовсім нетривалий час. Сценічна мова та хода – все це відпрацьовано на «5». Особливо запала у душу Альонушка  – головна героїня. Дівчина наче вийшла з казки! Такій навіть прискіпливий Станіславський сказав би: «Вірю!».
Схоже, театральна спрага дається взнаки – велика зала МПК була переповнена, подивитися на виставу прийшла переважно студентська молодь. На сцену несли багато квітів. Тепер дуже б хотілося, щоб «Аленький цветочек» показали й молодшому поколінню театралів. Бо, по-перше, їм і тематика казки ближча, а по-друге, гарний смак у суспільства треба виховувати з дитинства.

Головні ролі:
Альонушка – Юлія Шпунтова, студентка КПУ ім. А. С. Макаренка.
Середня сестра – Олександра Прокудіна, учениця 9-го класу ліцею при педучилищі.
Старша сестра – Альона Сивоконь, учениця 9-го класу ліцею при педучилищі.
Чудовисько – Олексій Шаблій, учень 10-го класу школи № 1.
Батько – Сергій Король, студент КПУ ім. А. С. Макаренка.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2010, 13:35 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації