Вхід | Реєстрація

Із Олександром Кишком прощатимуться 1 червня

Із Олександром Кишком прощатимуться 1 червня

30 травня стало відомо про загибель жителя Кобеляцької громади Олександра Кишка, який боронив українські землі з перших днів повномасштабного нападу російських військ.

Захисник України народився 5 листопада 1977 року в селі Улинівка Козельщинського району.

Учасник бойових дій у зоні проведення Антитерористичної операції з 9 лютого 2015-го до 14 квітня 2016 року.

Останнім місцем його роботи була агрофірма «Добробут», де він працював трактористом.

24 лютого Олександр Кишко був призваний до Збройних сил України третім відділом Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Міністерства оборони України. Мав звання рядового сухопутних військ.

18 травня Герой отримав поранення поблизу міста Попасна, що на Луганщині. Був госпіталізований у Вінницький військовий шпиталь. На жаль, лікарям не вдалося врятувати нашого земляка, 29 травня Олександр Кишко помер.

Був одружений. Дружина — Людмила Віталіївна.

У вівторок, 31 травня, Кобеляцька міська рада повідомила, що 1 червня відбудеться церемонія поховання Захисника України Олександра Кишка.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2022, 14:50 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації