Вхід | Реєстрація

Пам’ятний кубок залишається в Малому Кобелячку

Пам’ятний кубок залишається в Малому Кобелячку

Місцевий «Маяк» виборює головну нагороду змагань.

У суботу, 28 травня, У селі Малий Кобелячок Новосанжарської громади відбувся розіграш благодійного футбольного кубка пам’яті Григорія Півторипавла. За своє життя місцевий житель зробив вагомий внесок у розвиток малокобелячківського футболу.

Традиційно урочиста частина турніру розпочалася хвилиною мовчання, футболісти і вболівальники вшанували пам’ять Григорія Півторипавла.

Учасників футбольних змагань привітали заступник новосанжарського селищного голови Віталій Мокляк, староста округу Володимир Титар і президент команди «Маяк-2» Анжела Півторипавло.

У турнірі взяли участь шість команд, які зіграли за змішаною схемою. Колективи були розділені на дві підгрупи. У першій грали: малокобелячківський «Маяк», ФК «Марківка» та білицький «Сокіл». У другій підгрупі зустрілися: «Маяк-2», руденківська «Зоря» і стовбинодолинський «Колос».

У результаті зіграних матчів, переможцями підгруп стали малокобелячківські команди, які й зустрілися в фіналі. «Зоря» та «Сокіл» розіграли третє місце.
Руденківські та білицькі футболісти протягом основного часу зіграли внічию, 1:1. Тому володарів бронзових медалей спортсмени визначали у післяматчевих пенальті, де влучнішими виявилися «зоряни» — 5:4.

Заключний поєдинок між «Маяком» і «Маяком-2» завершився виграшем «першої» команди — 2:0.

Отож, кубок пам’яті Григорія Півторипавла залишається в Малому Кобелячку.

Користуючись нагодою, голова Федерації футболу Новосанжарщини Віталій Баранович подякував представникам команд Володимиру Титару, Анжелі Півторипавло, Віталію Степаненку, Віталію Мокляку, Сергію Волоському, Віталію Писаренку, В’ячеславу Жуку, Володимиру Дризі, Геннадію Власенку, Михайлу Булишу, Олександру Підопригорі та Олегу Варичу, а також судівській бригаді в складі Анатолія і Андрія Чумаків, Вадима Шовкового та  Ігоря Романця.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації