Вхід | Реєстрація

Полуниця, паляниця... окупація. Різниця

Полуниця, паляниця... окупація. Різниця

На Херсонщині рашистські окупанти, потерпаючи від нестачі логістичного забезпечення, приходять до місцевих жителів і намагаються найнятися на збір полуниці. Військовики славнозвісної "другої армії світу", мов гастарбайтери готові групами складати зброю купами і збирати полуницю.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Пропонують свої послуги по 50 грн. (не рублів) за годину.

Так і вивчають різницю між полуницею, паляницею і окупацією...

Місцяни відмічають, що рашо-гастро-байтери поводяться нормально, працюють добре.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2022, 12:08 | Полтавщина | Цікаве


1. Седой / 2 червня 2022, 12:40
:)))))))))))))))))))))))) С Польшей и украми перепутали?
2. подолянка / 2 червня 2022, 14:13
Смірнов (Сєдой) ти ще не здох ?))) Оракул заткнувся а ти , дивлюсь , періодично ше бздиш ))) Ну-ну давай - це єдина радість яка тобі залишилась в житті ))) Хоча, поклавши руку на серце, таким як ти українці мають придумати окрему нагороду , щось типу " за вклад в розгром кацапії"))) Бо саме ви - прапорщики есесесеру , нещадно тридцять років грабували " втарую армію в мірє" , наживаючи собі статки і будуючи в Україні дачі , які потім довелось продавати за безцінь , теж внесли свій вклад в те позорище що зараз прийшло в Україну))) Орда з "вєлікай багатай расіі " тягне з "ніщей разварованой " України все , абсолютно все - починаючи від побутової техніки і закінчуючи ложками і вилками з готелю в Чорнобилі ))) То ж не дивно що й полуницю збираєте , якже " кусать хоцца"))) Щоб ви нею вдавилися!!!
3. Седой / 2 червня 2022, 21:55
Я еще простужусь на твоих похоронах, дура! %)) Визгом предсмертным хохлобыдла зомбированного удовлетворен! Спасибо, что про дачу напомнила. Сохраню текст, как доказательство, что в войну незаконно отжали и верну, если захочу. :) Только нафиг она мне, у меня их много, не прапором же служил в лучшей армии мире, ну ты в курсе :) Вот недавно в Геленджике прикупил на Тонком мысу, это не Ворскла. Хотя Ворсклу люблю. Короче, или меняй тризуб на буденновку или заводи диван и в котел шуруй. Закрываем уже, можешь не успеть.
4. Slavko / 3 червня 2022, 00:55
Пане адміністраторе, заблокуйте негайно цю ординську нечисть !
Ви тільки подивіться, як воно , слуга і витвір диявола корчиться від немочі у війні своїх ганебних братів !
Сучі діти, змієві діти, чортові діти.
Ображає тут українців та українок за їх святу справу ! Згинь нечистий із нашого простору !
5. Slavko / 3 червня 2022, 00:58
Ця ворожа мова - читайте російська чи то матюки (одне й те саме), має назавжди зникнути з України. Тим більше, коли в ній є образи стосовно українців ! Геть рашистську погань і «язик» !
6. Чудо Юдо / 3 червня 2022, 10:02
Сєдой, ти давай продавай дачі, та починай закупляти крупи та муку. Бо ти ж на чиновницьку пенсію нині жируєш у рашкі. Так це перше, що урізатимуть - путіну на війну грошей не вистачає, що йому до пенсіонерів? :)

А ви не парьтеся, що діду ще залишається як не сратися з українцями - путін 100-ий день розповідає йому про "Кієв за 3 дня" в результаті просравши економіку країни і загнавши в землю тисячу своїх же людей за окупацію 20% України і то нестабільну окупацію.
7. Selena2017 / 3 червня 2022, 11:10
4.Slavko
«. Slavko / сьогодні, 00:55»


Варто б відповідальним людям пильно придивитися, чим дихає отой "пан адміністратор". Бо занадто лояльний до явного ворога, роками до нього прихильний
8. Selena2017 / 3 червня 2022, 20:25
6.Чудо Юдо
«. Чудо Юдо / сьогодні, 10:02»


Випадково поставила дизлайк , видалити вже не змогла, даруйте. Дуже незручно, що не видно, чиї вони , від кого схвалення чи незгода. А то б же було видно, ким тепер назвався відомий колаборант кобеляцький , не чиїсь же емоції зарясніли тут....
9. подолянка / 6 червня 2022, 14:40
" Вот недавно в Геленджике прикупил на Тонком мысу " - а "позвольте спросіть - а чого не Криму ??? Щоб потім знову не " отжалі" нажитоє не посільним трудом? ))) Ну а " Я еще простужусь на твоих похоронах, дура! " - так в нас українців є чудова приказка - хочеш насмішити Бога - розкажи про свої плани !)) Ладно, пердун старий , іди випий мезим , щось від запору, аденорму , віагри - та нашкрябай тут ще щось старечо -деменційне , щоб людей повеселити .
Катьол вони закриють ,долбодятли ))) Ви вже Київ за 72 години брали , пі...си )))
10. Slavko / 22 червня 2022, 12:45
3.Седой
«Закрываем уже, можешь не успеть.»

Маєш на увазі роздачу квитків на концерт кобзона ? ))))))))))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації