Вхід | Реєстрація

Комунальний транспорт заправляють дизелем по 67 гривень

Комунальний транспорт заправляють дизелем  по 67 гривень

За такою ціною керівник «Водоканалу» закупив паливно-мастильні матеріали.

19 травня Кобеляцьке комунальне підприємство «Водоканал Плюс» оголосило тендер на закупівлю 5000 літрів дизельного палива Євро-4. Очікувана вартість закупівлі становить 335 000 гривень. Джерелом фінансування являється власний бюджет підприємства. У планах закупівлі вказано, що «Водоканал» витрачає кошти, отримані від господарської діяльності.

У цьому ж тендері опублікований і переможець. Згідно з договором, підписаним ще 12 травня, йдеться, що «водоканалівці» закуплять дизельне пальне у товариства ТОВ «Нафтобізнес контракт». Відповідний документ підписали керівник комунального підприємства Володимир Юрко і директор фірми-постачальниці, зареєстрованої в Машівці, Юрій Шило. За юридичною адресою «Нафтобізнес контракт» зареєстроване приватне підприємство «Компанія «Надежда».

Згідно з додатком до договору, 5000 літрів «дизельки» продадуть за 335 000 гривень або по 67 гривень за 1 літр. 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2022, 18:26 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації