Вхід | Реєстрація

Застілля, що завершилося поножовщиною

Застілля, що завершилося поножовщиною

Пізно ввечері у п’ятницю між двома захмелілими жителями Бутенок виникла словесна сварка, за якою вслід пішов ніж.

28 травня Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив, що днем раніше, близько 22:30, до відділення №2 (Кобеляки) Полтавського районного управління поліції надійшла інформація від медиків, згідно якої в одному із сіл Білицької громади місцевому чоловікові спричинено ножове поранення грудної клітки.

Зі слів очільника кобеляцьких поліцейських Володимира Кузьменка, слідчо-оперативна група встановила, що між місцевими чоловіками, які разом випивали, виникла сварка, що переросла в бійку. Унаслідок конфлікту 48-річний власник помешкання завдав ножове поранення чоловікові 1974 року народження. Наразі слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, затримали правопорушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу».

За цим фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кобеляцького відділу Решетилівської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. У разі визнання судом вини, фігуранту загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Редакція з’ясувала, що поножовщина сталася в Бутенках. Нападник пробив ножем легеню своєму товаришу по чарці. Наразі стан жертви стабільно задовільний.

48-річному бутенківцю повідомлено про підозру. Йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Знайдений підліток

До відділення №2 ( Кобеляки) Полтавського районного управління поліції 27-го травня, близько 20-ї години, звернулась мешканка міста Кобеляки, 1991 року народження, із проханням знайти її 17-річного племінника, який залишив місце проживання та не повернувся.

Володимир Кузьменко, начальник відділення №2  Полтавського райуправління поліції, повідомив: «На пошуки неповнолітнього негайно було задіяно максимум особового складу відділення поліції. Пошуки тривали всю ніч. Перевірялись всі паркові зони, закинуті приміщення, та узбережжя водойм. Близько 5-ї ранку юнака виявили поблизу річки Ворскла. Наразі хлопця повернули до рідних. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує».

Обставини події з’ясовує ювенальна превенція.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2022, 17:40 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації