Вхід | Реєстрація

Олександру Скакуну вручили відзнаку

Олександру Скакуну вручили відзнаку

На початку квітня старшина служби цивільного захисту ліквідовував пожежу в Кременчуці.

Із початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України фактично не залишилося областей, атакованих окупантами. За три місяці, доки триває війна, населені пункти Полтавщини теж були обстріляні ворогами.

Зокрема, у квітні рашисти двічі атакували Кременчук. Ракети прилітали на територію нафтопереробного заводу й теплоелектроцентралі. Наслідки обстрілів ліквідовували рятувальники з усієї області.

Минулого тижня рятувальників, які виконували завдання в Донецькій і Луганській областях та ліквідовували наслідки ракетних ударів по Кременчуку й Полтаві, зібрали в обласному центрі, аби вручити відзнаки. Крім рятувальників, на урочистості запросили вибухотехніків, які відпрацьовували північ Полтавщини.

Приємну місію з нагородження пожежників виконали начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, заступник голови облради Олександр Лемешко, заступник голови держслужби з надзвичайних ситуацій Роман Примуш, начальник Головного управління ДСНС Володимир Салогуб.

На урочистостях кобеляцьких рятувальників представляв Олександр Скакун, який 2 квітня гасив вогонь на Кременчуцькому НПЗ.

Олександр має звання старшини служби цивільного захисту, працює на посаді водія 7-ої державної пожежно-рятувальної частини (Кобеляки) 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС в Полтавській області.

Заступник голови ДСНС приїхав у Полтаву з важливою місією. Роман Примуш доставив для обласного гарнізону рятувальників 2 квадрокоптери і 6 пожежних спецавтомобілів британського й італійського виробництва.

Нагадаємо, що 28 квітня голови ОВА та облради відзначили «деесенесівців», котрі ліквідовували наслідки ворожих ракетних обстрілів по інфраструктурним об’єктах Полтавщини. Серед числа нагороджених були четверо рятувальників із Кобеляк: начальник 3-го караулу Артур Волошко, командир відділення Володимир Тіглий, пожежний Микола Пащенко і водій Олександр Скакун.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2022, 18:56 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації