Вхід | Реєстрація

«Це стандартна практика Росії»: Жданов прокоментував погрози Путіна про удари по нових об’єктах

«Це стандартна практика Росії»: Жданов прокоментував погрози Путіна про удари по нових об’єктах

Військовий експерт прокоментував інтерв'ю, в якому глава Кремля Путін заявив, що Росія вдарить по нових об’єктах, якщо США нададуть Україні ракетні комплекси.

На думку Олега Жданова, таким чином президент РФ Володимир Путін вдався до стандартної практики - залякування противника.

"Це залякування. Це стандартна практика Російської Федерації. Коли вони розуміють, що вони нічого не можуть зробити, вони починають погрожувати і розповсюджувати ці погрози", - сказав військовий експерт в інтерв'ю ТСН.

Олег Жданов додав, що Путін намагається погрожувати не лише Україні, а він розпочав масштабну кампанію щодо залякування усього світу.

"Минулого тижня почались раптові навчання ракетних військ стратегічного призначення і почались навчання Тихоокеанського флоту в Тихому океані теж із застосуванням літаків, човнів, зокрема і підводних бойових човнів, які всі можуть нести ядерні боєзаряди. Тобто Росія починає широчезну кампанію щодо залякування світу з одного боку, а з іншого боку вони пропонують сідати за стіл перемовин, але відступати Росія не збирається", – сказав експерт.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2022, 16:16 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації