Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі спортсмени збирали кошти на тепловізор

Кобеляцькі спортсмени збирали кошти на тепловізор
Доки футболісти забивали, глядачі вкидали до скриньки гроші

У суботу в Кобеляцькій громаді відбулися благодійні футбольні матчі, де збирали кошти для військових.

Нещодавно в соціальних мережах жителька Кобеляк звернулася до земляків із проханням про допомогу. Вона розповіла, що її брат служить у 72-ій окремій механізованій бригаді. Йому та побратимам потрібен тепловізор. Тож кобелячанка попрохала земляків допомогти в придбанні оптико-електронного приладу.

Про збір коштів на тепловізор дізналися працівники Кобеляцької міської ради. І щоб прискорити процес, започаткували проєкт «Тепловізор для наших захисників», повідомили в прес-службі міськради.

У рамках благодійного проєкту минулої суботи відбулися два спортивні заходи. У Павлівці був проведений міні-футбольний турнір за участю шести команд із Самарщини, Леваневського, Бродщини, Красного, збірної військовослужбовців та господарі поля.

Доки колективи визначали найсильнішого, уболівальники і самі спортсмени зібрали в скриньку 2200 гривень.

Цього ж дня в Кобеляках, на міському стадіоні «Колос», проходила інша спортивна подія — футбольний матч між підгорянським «Прапором» і шенгурівським «Ланом». «Прапоряни» із перевагою у один м’яч, 3:2, здолали «ланівців». А доки футболісти забивали голи, глядачі наскладали в скриньку 10 520 гривень.

Також у міській раді повідомили, що любителі футболу підтримали проведення аналогічних благодійних матчів, тому їх планують зробити традиційними.

Працівники міськради теж здають кошти на обладнання для земляка і його побратимів, які захищають нашу країну від російського агресора. Про зібрану суму коштів обіцяють повідомити додатково.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2022, 10:48 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації