Вхід | Реєстрація

Розтрата бюджетних коштів – судитимуть колишнього сільського голову

Розтрата бюджетних коштів – судитимуть колишнього сільського голову

Решетилівською окружною прокуратурою до суду передано обвинувальний акт стосовно колишнього сільського голови одного із сіл Полтавщини за розтрату чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем та видачу завідомо неправдивого офіційного документа (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

У жовтні 2020 року чоловік, перебуваючи на посаді керівника органу місцевого самоврядування, уклав із полтавським приватним підприємством договір про виготовлення містобудівної проєктної документації. У подальшому попри фактичне не виготовлення проєкту, сільський голова підписав акт виконаних робіт, на підставі якого з місцевого бюджету підприємству перераховано 50 тис. грн.

Під час досудового розслідування завдані державі збитки відшкодовано.

Слідчі дії у кримінальному провадженні проведено відділенням поліції № 3 Полтавського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області за процесуального керівництва Решетилівської окружної прокуратури.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2022, 11:11 | Решетилівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації