Вхід | Реєстрація

Субсидії за травень уже виплачують

Субсидії за травень уже виплачують

Кошти надійдуть адресатам до 25 червня.

Минулої п’ятниці прес-служба Департаменту соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації повідомила, що в області розпочата виплата житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за травень.

За інформацією Департаменту, працівники органів соцзахисту провели комплекс робіт із призначення субсидій та пільг на неопалювальний період.

У травні грошову допомогу нараховано 105,6 тисячі сімей на загальну суму 25,4 мільйона гривень.

Кошти на виплату пільг і субсидії надійшли в область із державного бюджету.

10 червня кошти зарахували на банківські рахунки одержувачів, відкриті в уповноважених фінустановах.

Одержувачам пільг та субсидій, які отримують виплату через «Укрпошту», гроші надійдуть із 10 по 25 червня, відповідно до графіків доставки.

У відповідності до законодавства, пільги в грошовій безготівковій формі перераховуються надавачам послуг через АТ «Ощадбанк» до 18 червня. Про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги «Ощадбанк» направить пільговикам смс-повідомлення.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2022, 15:58 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації