Вхід | Реєстрація

Роману Чумаченку був лише 21 рік

Роману Чумаченку був лише 21 рік

Захисник України з Новосанжарщини загинув на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів.

Минулу п’ятницю Новосанжарська селищна рада повідомила страшну звістку про загибель військового з Руденківки — Романа Чумаченка. Серце 21-річного Захисника України перестало битися 26 лютого.

Роман Чумаченко народився в 2001 році у селі Руденківка. Його призвали на службу 5 жовтня 2020-го. Знайти і доставити тіло Романа з Київщини вдалося лише зараз.

19 червня траурна прощальна церемонія із земляком розпочалася в центрі селища.

Після цього в Свято-Пантелеймонівській церкві села Руденківка відбулася служба за покійним. Романа Чумаченка поховали на цвинтарі в його рідному селі.
Новосанжарський селищний голова Геннадій Супрун  на офіційній сторінці громади в мережі Фейсбук написав, що Роман був веселим, енергійним, працьовитим, товариським, не байдужим до чужої біди і до долі країни. Саме тому, не ухиляючись від громадського обов’язку, як і належить чинити справжньому чоловіку і патріоту своєї країни, юнак пішов служити до лав Української армії, гідно себе там проявив і вже готувався до повернення до рідного дому. Мріяв влаштуватися на роботу, збудувати дім, посадити сад, одружитися, стати батьком. Жити довго і щасливо… Не судилося…

У Романа Чумаченка залишилися батьки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2022, 15:31 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації