Вхід | Реєстрація

Полтавські студенти боролись проти Табачника

Полтавські студенти боролись проти Табачника
В Полтаві відбулась «Антитабачна хода». Близько 150 активістів, представників різних вишів, пройшлись центральною вулицею Полтави з вигуками «Табачник – стоп!», «Ми- українці, ми не малороси!», «Закон один для всіх!» та «Слава Україні! Героям Слава!». Збір учасників розпочався о 17.00 біля Білої альтанки.
Звідти по вулиці Жовтневій колона вирушила до будівлі обласного управління освіти з вимогами звільнити міністра освіти. Протягом всього маршруту колону активістів супроводжували правоохоронці, які час від часу перекривали рух автомобілів там, де проходили мітигнувальники.
Особливістю цієї акції стала відсутність партійної символіки в колоні, хоча тут були присутні представники і ВО «Свобода», і партії «За Україну», інших. Організатори пояснили це тим, що акція проводиться для виявлення своєї громадянської позиції, а не партійної. Вони також пообіцяли учасникам правовий захист в разі тиску з боку будь-яких владних структур та просили всіх кому будуть погрожувати чи тиснути одразу звертатися до них за допомогою.
Окрім того, в акції взяли участь начальник Головного управління інформаційної та внутрішньої політики Полтавської ОДА Олег Пустовгар та депутат Верховної Ради (фракція НУ-НС) Микола Кульчинський.
Окрім вимог звільнити Дмитра Табачника, активісти виголошували ще й закиди владі щодо проблем алкоголізму, наркоманії та інших шкідливих звичок Зокрема, вони стверджували, що влада тільки сприяє розповсюдженню цих звичок.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації