Вхід | Реєстрація

Атестати вручать, святкових вечорів не проводитимуть

Атестати вручать, святкових вечорів не проводитимуть

За таким сценарієм цього року випускники, які навчалися в школах Кобеляцької громади, отримуватимуть документи про базову й загальну середню освіту.
Як повідомила прес-служба Кобеляцької міської ради, у 2021-2022 навчальному році заклади загальної середньої освіти ОТГ випустили 270 дев’ятикласників і 121 одинадцятикласника.

У п’ятницю, 17 червня, у школах відбулося вручення документів про базову освіту, з них 17 випускників отримають документи з відзнакою.

30 червня одинадцятикласники отримають документи про повну загальну середню освіту. Золоті медалі отримають шість випускників, срібні — двоє. Традиційних святкових вечорів не проводитимуть.

Із 18 липня стартує національний мультипредметний тест, що складатиметься з трьох блоків (українська мова, математика, історія України). Здаватимуть тест 94 випускники Кобеляцької громади.

Документи роздадуть до 1 липня

За інформацією Міністерства освіти і науки України, держпідприємство «Інфоресурс» виготовило 415 350 свідоцтв про базову середню освіту для дев’ятикласників і 224 521 свідоцтво про загальну середню освіту для одинадцятикласників. Зараз їх розсилають по школах, щоб вручити випускникам. До 1 липня кожен учень отримає документ про освіту державного зразка.

Випускники, які перебувають за кордоном, можуть отримати свідоцтва в закордонних дипломатичних установах України в країні їхнього перебування.

Свідоцтва тих випускників, які не змогли виїхати із тимчасово окупованої території, зберігатимуть протягом року після завершення воєнного стану.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2022, 14:10 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації