Вхід | Реєстрація

У двох турнірах грають по 8 команд

У двох турнірах грають по 8 команд

Минулими вихідними в Новосанжарській громаді стартували два футбольні чемпіонати на підтримку Збройних Сил України. У турнірі на велике поле в міні-футбольних змаганнях беруть участь 16 команд із місцевої та сусідніх громад. Обидва чемпіонати проходитимуть за коловою системою, у два ігрових кола.
У міні-футбольних змаганнях серед ветеранів категорії 40+ зіграють минулорічні 8 колективів. Залишили чемпіонат полтавський «Титан» і «Полузір’я».
У турнірі Новосанжарської громади на велике поле, у рамках першого етапу «Ліги чемпіонів» Полтавської області, заявилася восьма команда «Ряське». По завершенню змагань у вересні, переможець та призер (дві путівки у плей-оф) продовжать боротьбу в другому та третьому етапі змагань Асоціації футболу Полтавщини, де і визначиться чемпіон області серед сільських клубних команд.

У суботу, 18 червня, на великому полі зустрічалися нехворощанська «СокОріль» і «Ряське», де з мінімальною перевагою, 0:1, перемогли новачки чемпіонату. Малокобелячківський «Маяк-2» розгромив «у суху» драбинівську «Чисту криницю» — 15:0. Сухомаячківський «Темп» внічию зіграв проти руденківської «Зорі» — 3:3. А стовбинодолинський «Колос» 8:2 переміг галущинський «Гетьман».

Уже цієї суботи змагатимуться «Чиста криниця» — «СокОріль», «Ряське» — «Зоря», «Маяк-2» — «Гетьман», «Темп» — «Колос». Початок матчів — о 17:30.

У міні-футбольних змаганнях проходили не менш видовищні стартові ігри. «Ворона» з Лелюхівки поступилася 1:10 новосанжарському «Медцентру». Білицький «Сокіл» «розкатав» 7:3 «Дружбу» з Нових Санжар. «Козубівське» досить упевнено зіграло проти «Колоса» зі Стовбиної Долини — 8:3. А руденківська «Зоря» на домашньому полі виграла в гостей із Мачух з рахунком 11:1.

У другому турі, що запланований на неділю, зіграють «Колос» — «Дружба», «Медцентр» — «Мачухи», «Козубівське» — «Ворона» (майданчик у Малому Кобелячку), а руденківські вболівальники о 10:00 переглянуть матч «Зорі» й «Сокола».

Крім цього, у п’ятницю на стадіоні «Нові Санжари» проходитимуть благодійні матчі серед дітей і дорослих. 24 червня, із 10:00, гратимуть команди хлопчиків 2008–2010 року народження (6 колективів).

У неділю, о 17:00, розпочнеться товариська гра «Стандарт-Ветеран 40+» і «ПСЖ» (Полтава). Організатори змагань запрошують усіх бажаючих долучитися до благодійності та підтримати Збройні Сили України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2022, 17:47 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації