Вхід | Реєстрація

Як покращити спортивні результати без шкоди для організму

Як покращити спортивні результати без шкоди для організму

Приємно відзначити той факт, що початок ХХІ сторіччя в Україні ознаменувався, як період розвитку спортивного руху серед усіх верств населення. У населених пунктах відкривалися не лише заклади громадського харчування, а й чимало спортивних і тренажерних залів. Фактично в кожному більш-менш притомному селі обов’язково будували футбольне й волейбольне поля, майданчики для занять воркаутом. Зранку і ввечері вулиці, стадіони, береги відкритих водойм заповнювали бігуни, любителі швидкої ходи, велосипедисти. Тобто, для більшості пересічних українців спорт став невід’ємною частиною життя. У тренді стали підтягнутий живіт, стрункі ноги та накачані біцепси й сідниці. А замість пива під час перегляду футбольного матчу українці обрали спортивне харчування. Адже кожен спортсмен, від любителя до професіонала, знає, що досягти успіхів можливо не лише за рахунок тривалих тренувань. Не менш важливим аспектом являється правильне харчування. Так як лише сповнений сил і енергії організм здатен на нові вершини й рекорди.  

Як показує багаторічна практика, систематичний прийом корисного і збалансованого харчування допомагає м’язам рости, підшкірним жировим відкладенням згорати, а самому спортсмену ставати значно витривалішим за своїх суперників.

Забудьте про кашу немовляти

Насправді, джерела додаткової енергії для організму спортсмени шукали постійно. У застійні совкові часи та в 90-ті роки минулого століття спортивним харчуванням виступали сухі каші для немовлят. Особливою популярністю вони користувалися у важкоатлетів та любителів «заліза».

На сьогоднішній день сухі дитячі каші витіснило професійне спортивне харчування, що дає відчутні результати при регулярному його споживанні. Біологічно активні добавки мають багато різновидів. Кращі світові виробники спортивного харчування представлені в інтернет-магазині з тематичною назвою BELOK UA, що знаходиться за посиланням https://belok.ua/ua/. Біологічно активні добавки розділені за групами відповідно до мети, яку перед собою ставить спортсмен.

Зокрема:

  • нарощування м’язів,
  • додаткова енергія,
  • покращення силових показників і результатів,
  • запобігання руйнації м’язів,
  • спалювання жирів,
  • швидкого відновлення організму,
  • миттєвого вгамування голоду
  • корисна альтернатива солодощам,
  • покращення здоров’я,
  • налагодження процесів у самому організмі.

Тому не варто зупинятися на досягнутому. Разом із продукцією магазину BELOK UA спортсмен зможе у кілька разів підвищити свої результати, до того ж без шкоди для організму.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2022, 12:13 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації