Вхід | Реєстрація

Новосанжарським випускникам вручили медалі і свідоцтва

Новосанжарським випускникам вручили медалі і свідоцтва

У четвер, 30 червня,випускники Новосанжарського ліцею отримали свідоцтва про освіту.  Урочистий захід проходив у селищному культурно-мистецькому центрі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять земляків, які загинули на війні з російськими окупантами, захищаючи незалежність української держави.

Із важливою подією в житті випускників привітали директор Новосанжарського ліцею Микола Решетило, заступник селищного голови Віталій Мокляк та начальник відділу освіти Тамара Кусайко.

Після поздоровлень відбулась церемонія нагородження медалістів золотими та срібними відзнаками, а далі — вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту.

Випускники, у свою чергу, підготували концертну програму для гостей заходу. Вони дякували педагогам і батькам за навчання й виховання та залишили найщиріші побажання рідному навчальному закладу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації