Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі хлопці потребують тепловізор і дрон

Кобеляцькі хлопці потребують тепловізор і дрон

До редакції звернулася жителька Кобеляк Лариса Леженкова. Жінка організовує збір коштів для придбання обладнання військового призначення.

Подружжя Леженкових у Кобеляках знають дуже добре. Сергій уже десятиліттями працює водієм у міському комунальному підприємстві. Лариса трудилася у відділенні соціальної допомоги.

Волею долі сталося так, що обидва сини Леженкових зараз служать у лавах Збройних Сил України. Один із них нині перебуває в зоні безпосередніх бойових дій.

Жінка розповіла, що її хлопцям на передовій та їх побратимам-воїнам терміново потрібні тепловізори. Бажано, ще й дрона для повітряної розвідки мати.

Леженкова розповіла:

— Хлопці не плачуться, не скаржаться, чесно воюють. Але розповідають, що без такого обладнання, як тепловізор, дуже тяжко воювати в сучасних умовах. За допомогою тепловізора можна бачити противника вночі. А піднятий у повітря навіть самий простенький дрон дає змогу бачити ворожих солдатів та техніку в лісах, полях, ярах, за пагорбами.

Жінка пояснила:

— Ціна на тепловізор стартує із 35 тисяч гривень. Дрон коштує близько 20 тисяч. Це — прості моделі. На щось «круте» ми не претендуємо. Та й таке обладнання за власний кошт купити не зможемо. Можливо, й зможемо, але скільки часу піде на те, аби назбирати необхідну суму. Тому й звертаємося за допомогою до земляків і всіх небайдужих. Будемо вдячні за будь-яку матеріальну підтримку.

Кошти можна перерахувати на банківську картку: 4731219618559706, Леженкова Лариса Володимирівна. Телефон для довідок: 050 068 73–58.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 липня 2022, 14:12 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації