Вхід | Реєстрація

Дві години на пошуки 9–річного втікача

Дві години на пошуки 9–річного втікача

Витратили кобеляцькі поліцейські, аби відшукати зниклого хлопчика з Кунівки.

У суботу, 23 липня, близько 12:30, до відділення №2 (Кобеляки) Полтавського райуправління поліції звернулась мешканка села Кунівка, 1994 року народження. Жінка розповіла правоохоронцям, що її малолітній син пішов із дому та не повернувся.

За інформацією матері, близько 7:30 її син залишив домівку. Хлопчик міг поїхати на велосипеді.

За дві години поліцейським вдалося знайти 9-річного втікача. Він знаходився на околиці Кобеляк. Зі свідчень очевидців, хлопчик їхав велосипедом до рідних у один із населених пунктів уже колишнього Козельщинського району.  

Володимир Кузьменко, начальник відділення поліції №2, так прокоментував подію:

– Отримавши повідомлення про зникнення дитини, до її пошуків долучилась максимальна кількість особового складу відділення поліції. Упродовж двох годин працівники слідчо-оперативної групи розшукали хлопчика неподалік міста Кобеляки. Він пояснив, що поїхав кататись на велосипеді, не повідомивши про це матір. Наразі з дитиною все гаразд. Обставини події з’ясовує ювенальна поліція.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2022, 19:17 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації