Вхід | Реєстрація

34 тисячі для армії

34 тисячі для армії

Учасники художньої самодіяльності Нехворощанської громади провели серію благодійних заходів під назвою «Тримаймо стрій» на підтримку Збройних Сил України.

Перший концерт нехворощанських артистів відбувся ще 9 липня в центральному селищі громади. На сцені Нехворощанського будинку культури виступили талановиті аматори з Шедієвого, Маячки і Соколової Балки та місцеві «зірки». Загалом програма заходу складалася майже з двадцяти номерів. Після кожного виступу артистів щедро нагороджували гучними аплодисментами.

Ведучі заходу Аня Дійнека і Владислав Приліпко представляли публіці нехворощанські гурти й дуети «Співочі голоси», «Дивоцвіт», «Джерело», «Два кольори», шедіївський «ІвАнна», маячківські «Маків цвіт», «Ніжність» і «Зе Бест». Сольно пісні виконували Олена Мануйленко, Анна Дійнека та Іванна Полухіна.

Соколовобалківських аматорів представляли восьмирічний Назар Єрмаков, хореографічний ансамбль «Імпульс».

Артисти і глядачі хвилиною мовчання пом’янули захисників, які загинули, захищаючи рідну землю від російських окупантів.

Наприкінці заходу лічильна комісія підрахувала кошти з благодійної скриньки.

Учасникам концерту вдалося зібрати 6555 гривень.

Наступний благодійний концерт відбувся 22 липня в Маячківському будинку культури.

Присутніх привітала заступниця голови громади Ольга Хоменко, яка подякувала артистам за підготовку й проведення концерту, а глядачам — за активну участь.

Глядачі залишилися задоволеними виступами аматорів Нехворощанської громади та віддячили їм благодійними внесками. У Маячці було зібрано 17 100 гривень. Подякувала односельцям і директорка закладу Людмила Лебедин.

Заключним етапом заходів «Тримаймо стрій» став виступ артистів у Соколовобалківському СБК. На перегляд концертної програми зібралися мешканці Соколової Балки, Андріївки і Світлівщини. Вони вкинули в скриньку 10 213 гривень.

Голова лічильної комісії Світлана Житник констатувала, що усього за час проведення благодійних заходів вдалося зібрати 33 868 гривень. Усі ці кошти підуть на підтримку воїнів ЗСУ з Нехворощанської громади, про що організатори  прозвітують перед жителями громади.

Під завісу художні колективи подякували глядачам за аплодисменти і нагадали, що проводити благодійні заходи запропонувала завідувачка Андріївського клубу Людмила Шашкова, яка займалася організацією першого благодійного концерту. Далі її ідею перейняла худкерівниця Шедіївського клубу Іванка Полухіна. Вона відповідала за концерти в Нехворощі, Маячці та Соколовій Балці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації