Вхід | Реєстрація

Новосанжарський будинок–інтернат отримав пральну машину

Новосанжарський будинок–інтернат отримав пральну машину

Прилад для прання білизни працівникам дитячої установи передали представники всеукраїнської гуманітарної організації.

Днями прес-служба Департаменту соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації повідомила, що в умовах війни співробітництво з благодійними організаціями є вкрай важливим.

Завдяки постійній співпраці департаменту з Товариством Червоного Хреста України, установи та громади Полтавщини неодноразово отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни, предметів побуту.

Днями гуманітарка надійшла для дітей з інвалідністю. Представники Червоного Хреста передали нові пральні машини Зіньківському та Новосанжарському дитячим будинкам-інтернатам.

Як пояснили в департаменті, станом на кінець липня в установах проживають 213 вихованців, які мають статус осіб з інвалідністю з дитинства. Ці діти за станом здоров’я потребують стороннього догляду. Тому поліпшення матеріально-технічної бази цих будинків-інтернатів є вагомою підтримкою.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2022, 10:31 | Нові Cанжари | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації